Pandișpan cu mere
Pandișpan cu mere
INGREDIENTE :
200 gr de făină
1 pachet de praf de copt
130 gr de zahăr brun
1 pachet de zahăr vanilinat
170 gr de lapte de vegetal (eu am folosit de migdale)
3 linguri de margarină vegetală
1 lingură de scorțișoară
1 lingură suc de lămâie
INSTRUCTIUNI :
Tăiați merele în cubulețe, adăugați-le într-un bol și adăugați o lingură de zahăr, scorțișoara și sucul de lămâie.
Încălziți cuptorul la 180*C . Amestecați făina cu praful de copt. Într-un bol mai mare adăugați margarina, zahărul și zahărul vanilinat, apoi amestecați cu mixerul până la obținerea unei creme.
Adăugați margarina peste făina și amestecați, apoi adăugați treptat laptele.
În ultima etapă adăugați merele, adăugați puțin zahăr pe deasupra pentru a da o culoare maro. Utilizați o formă rotundă de 20 cm de diametru. Da-ți la cuptor pentru 45 de minute.
Bună degustare!
Dacă realizați rețeta postați o poză pe Intagram și tăguiți-mă pe contul meu.
Comentarii
Trimiteți un comentariu