Tartă cu ceapă
Tartă cu ceapă de post
INGREDIENTE :
o foaie de foietaj din comerț
400gr. de tofu moale
5 cepe mari
50 gr. de lapte de vegetal de ovăz
3 linguri de amidon de porumb
3 linguri ulei de măsline
sare, piper, pătrunjel
INSTRUCȚIUNI :
Tăiați cepele în cubulețe, puneți-le într-o tigaie pe foc.
Încălziți cuptorul la 180*C. Într-o tavă rotundă puneți foaia de foietaj și înțepați-o cu furculița, apoi băgați-o la cuptor timp de 20 de minute.
Între timp amestecați toful, laptele, amidonul de porumb și condimentele.
Adăugați tot amestecul peste foaia de foietaj.
În ultima etapă adăugați tarta la cuptor pentru 45 de minute.
Bună degustare!
Dacă realizați rețeta postați o poză pe Intagram și tăguiți-mă pe contul meu.
Comentarii
Trimiteți un comentariu